ANBI-status aanvragen

Een vliegende start voor uw stichting

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend oriënterend gesprek?  Vul uw gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen dan contact met u op.

* = verplichte velden

Lees hier het privacybeleid.

Advies voor Stichtingen
4.9
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Hor Vormawor
Hor Vormawor
11:58 01 Jun 24
U hebt snel en verantwoordelijk op mijn verzoek gereageerd.Je bent echt eerlijkGod zegene u in uw humanitaire werk voor de mensheid
Vincent van de Vrede
Vincent van de Vrede
10:35 06 Apr 24
Joost Mollerus biedt zeer deskundige begeleiding bij de ANBI-aanvraag: ter zake kundig, vriendelijk en snel.
Maël Vanhelsuwé
Maël Vanhelsuwé
13:53 19 Jan 24
Joost nam ons op een fijne manier aan de hand bij het aanvragen van een anbi-status. Hij is duidelijk en werkt snel.
Arthur Abbink
Arthur Abbink
14:59 27 Sep 23
Joost is een uitstekende en betrouwbare adviseur die snel kan meedenken en schakelen. Hij heeft ons bijzonder goed ondersteund door waardevolle tips en feedback te geven over het correct opstellen van de statuten en doelstellingen van onze Stichting. Dankzij zijn ervaring en advies werd onze ANBI-aanvraag bij de Belastingdienst meteen goedgekeurd. We zijn zeer tevreden over het waardevolle en prettige contact met Joost en bevelen hem van harte aan! aRTHUR aBBINK
Lorenzo Pronto
Lorenzo Pronto
14:22 06 Aug 23
Wij hebben Joost ingeschakeld om te adviseren over een ANBI status voor onze stichting Future Child Support, een stichting die ondersteuning geeft aan school gaande kinderen en studenten in de Filipijnen. Fijn dat wij zo snel bij Joost terecht kwamen want hij heeft veel ervaring met de aanvraag van een ANBI Status en hij heeft ons pragmatisch maar vooral eerlijk en deskundig advies gegeven waardoor de toekenning van de ANBI status boven verwachting binnen binnen twee weken werd verleend. Kort, maar krachtig en ook ruim binnen de kostenbegroting waardoor er nog meer doelen kunnen worden gesteund.
Gejo Duinkerken
Gejo Duinkerken
17:07 02 Aug 23
Bij het oprichten van de stichting Karavanserai, Je ziel als kompas, heeft Joost Mollerus ons zowel procesmatig als inhoudelijk zeer deskundig ondersteund. Enerzijds hielp hij ons doelen scherp en breed genoeg te krijgen. Anderzijds hielp hij ons mee te denken over de voor ons benodigde statuten. Hij bood ons zo op een zeer betrokken manier vanuit zijn relevante ervaringen een nuttig referentiekader.Dank Joost voor je persoonlijke en betrokken benadering.
Veronique Stegen
Veronique Stegen
11:32 07 Mar 23
Joost heeft ons ontzettend goed geholpen met het opzetten van onze stichting Vrienden van Zorginstelling Villa Vrolijk en daar de ANBI status voor aan te vragen. Dankjewel Joost!
Ingrid Schaap
Ingrid Schaap
16:39 24 Jan 23
Wat zijn wij enorm tevreden over Joost van Advies voor Stichtingen. Voordat we hem leerden kennen, waren we net gestart als vereniging. Mede dankzij zijn kennis zijn we niet alleen gewisseld van vereniging naar stichting, maar hebben we onder zijn kundige begeleiding een strak beleidsplan neergezet inclusief passende begroting. Met als klap op de vuurpijl het verkrijgen van de ANBI status. Joost is direct, duidelijk, geeft concrete tips en feedback en hij toont een enorme betrokkenheid. Wij zijn zo blij en tevreden. Heb jij een stichting en heb je advies nodig over een ANBI status of heb je hulp nodig bij het aanvragen van de ANBI status? Dan is Joost van Advies voor Stichtingen echt een aanrader! Niet langer wachten, neem contact met hem op!
Katrien Deckers
Katrien Deckers
13:12 07 Nov 22
Joost heeft ons recent geholpen met het opstellen van onze Stichting. Het was heel fijn om met Joost te werken, vanaf begin was hij dudelijk over waar hij ons kon helpen en wat de kosten zouden zijn. Hij had veel inzicht en tips voor de doelstelingen en statuten en wij hebben in een keer ANBI status gekregen. Hele fijne ervaring met deze advieseur, ik kan hem zeker aanbevolen.
D. J.
D. J.
14:02 12 Sep 22
Joost heeft zijn woord nagekomen en is heel transparant betreft zijn inzet en projectbegeleiding.Heel secuur en puntuceel hoe hij aan de slag gaat en daardoor hebben wij onze doelstellingen kunnen bewerkstelligen.Bedankt Joost, ik zou hem aanbevelen.
Sanne Visser
Sanne Visser
09:06 22 Dec 21
Joost heeft ons goed geholpen met het opstellen van onze stichtingsdoelstellingen en statuten. Hierdoor hebben wij zonder problemen onze ANBI-status ontvangen!
Valerie Besanceney
Valerie Besanceney
08:19 01 Jun 21
Het was een plezier om met Joost te werken. Hij is professioneel, punctueel, kundig, en gaf ons duidelijk advies via een telefonische afspraak en een goed verslag. Wij zullen zeker Joost weer om advies vragen in de toekomst en ik kan hem sterk aanraden.
Jan Van Popta
Jan Van Popta
14:05 22 Feb 21
Ik heb een goed advies gekregen van Joost over de statuten en het beleidsplan van onze stichting Schippermagikookeensvaren.Joost werkt snel en geeft uitvoerig advies. Hij is kundig en het werkt fijn met hem. Bovendien maakt hij deel uit van een professioneel netwerk van andere adviseurs op verschillende terreinen. Doen !
Marjon Oomens
Marjon Oomens
16:38 20 Jan 21
Joost is een goede, betrouwbare adviseur die snel kan meedenken en schakelen. Hij heeft ons enorm goed geholpen met tips en feedback op het juist opstellen van de statuten en doelstellingen van onze Stichting. De ANBI-aanvraag bij de Belastingdienst is mede door zijn ervaring en advies in een keer goedgekeurd. Heel waardevol en fijn contact, van harte aanbevolen! Marjon Oomens, Directeur Stichting Emovere
david vanrossem
david vanrossem
12:12 12 Sep 19
Joost biedt een zeer breed pakket van support aan en heeft ons als bestuur enorm veel werk uit handen genomen. Niet alleen met deskundig advies, maar ook door heel snel en professioneel een aantal taken op te pakken. Hij is een 'aanpakker' zoals er maar weinig zijn. Hij gaf ons als bestuur vleugels; ik kan hem zeer warm aanbevelen. David van Rossem
Bekijk alle beoordelingen
js_loader